Sovellus

 

Kotonas.fi -verkkokauppa - Lähimmäisestään välittävän ostospaikka

 

Yrityksemme PÄRJÄÄTKÖ KOTONAS Oy on perustettu auttamaan ikäihmisiä ja pitkäaikaissairaita selviytymään kodissaan mahdollisimman pitkään ja turvallisesti mm. apuvälineiden ja hyvinvointiteknologian avulla. Kotisivuillamme www.kotonas.fi voit tutustua tarjoamiimme palveluihin.

 

Kotonas.fi verkkokauppa on perustettu tukemaan toimintaamme hyväntekeväisyyden kautta, koska 2% osa Kotonas.fi -verkkokaupan myynnin tuotosta siirretään erilliseen rahastoon, josta varat käytetään lyhentämättöminä yhteistyössä kuntien ja kaupunkien kanssa vähävaraisten ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymisen tukemiseen.

 

Kerromme blogi- osiossamme, mitä kaupunkia tai kuntaa olemme kulloinkin auttamassa, sekä keräyksen tuoton tilanteesta. Laitamme blogiin myös esimerkkejä siitä, mitä varoilla on hankittu ja miksi. Luvan saadessamme julkaisemme myös kuvia näistä esimerkeistä.

 

 

HUOM! Osassa tuotteita on tavaran toimittajasta johtuen vain englanninkieliset tuotetiedot. Jos sinua askarruttaa jokin tuotetieto, ota yhteyttä:

 

verkkokauppa(at)kotonas.fi

 

sy_jasenyritys_2017_200x100px

 


Elektroniikka

Elektroniikkaa erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Haluatko katsella videoita tai kuunnella musiikkia? Tutustu valikomiimme!

Nyne_bt

Kauneus ja terveys

Kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin hoitamisen tuotteita. Pidä itsestäsi hyvää huolta, koska sitä ei kukaan muu tee puolestasi!

suoristusrauta

Lemmikit

Tarvikkeita lemmikkisi hyvinvointiin riippumatta lemmikkisi koosta, tai rodusta. Hyvä nukkumapaikka ja hyvä ruoka- tyytyväinen lemmikki!

Rellu

Koti ja asuminen

Kaikkea kotiin ja asumiseen, sekä hyvän ruuan kokkailuun. Tarvikkeet myös pihatöihin ja puutarhan hoitoon.

cooking-1013455_1280

Rautakauppa

Koneita ja työkaluja moneen tarpeeseen pihalle, autotalliin ja mökille.

saha

Vempaimet

Kaikenlaisia ihme vempaimia ja härveleitä. Osa on ihan hyödyllisiä ja osa vaan hauskoja ja omituisia.

pakeneva_vekkari

Kesäkauppa

Tarvikkeita kesäisiin töihin ja harrastuksiin

lake-696098_1920

Yhteystietomme

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kehitysehdotuksia yrityksemme toimintaan tai verkkokaupan toimintaan tai sisältöön liittyen. Voit ottaa myös yhteyttä jos sinulla on ajatuksia seuraavista hyväntekeväisyyskohteista. Tuotetiedusteluissa tai palautuksissa/reklamaatioissa olemme tietysti myös tavoitettavissa näillä yhteystiedoilla.

Tietoja meistä

Pärjäätkö Kotonas Oy auttaa ikäihmisiä ja pitkäaikaissairaita pärjäämään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään hyödyntäen hyvinvointiteknologisia laitteita perinteisten apuvälineiden lisäksi, sekä tukee toimittamillaan ratkaisuilla myös omaisten ja omaishoitajien työtä. Kotonas.fi Verkkokauppa on perustettu tukemaan tätä työtä hyväntekeväisyyden kautta, jotta myös vähävaraisilla ihmisillä olisi mahdollisuus hankkia tarvittavaa apua kotona pärjäämiseensä.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Käytämme asiakkaiden meille tuotteiden tilaamisen yhteydessä luovuttamia tietoja vain tuotteiden toimittamiseen, laskutukseen, sekä takuuasioiden hoitamiseen. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille markkinointi-, tai muuhunkaan käyttöön maksusta tai muutenkaan. Voimme käyttää yhteystietoja markkinoidaksemme erikoistarjouksia, tuoteuutuuksia, sesonkitarjouksia yms. Asiakkaalla on niin halutessaan mahdollisuus kieltäytyä markkinoinnista ja tätä mielipidettä myös kunnioitamme. Asiakkaan erikseen pyytäessä poistamme hänen tietonsa rekisteristämme, mikäli hänellä ei ole maksamattomia laskuja, tai voimassa olevia tuotetakuu- asioita.

Blogi

Tässä blogissa kerromme hyväntekeväisyysteemastamme. Keräyksen etenemisestä, sekä varojen käytöstä.


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot
Powered by Powered by